Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурумът За Баня

Agape

Шоурумът За Баня За да се разграничим от обикновеното изложбено пространство, ние определяме това пространство като фон, който може да подчертае красотата на стоката. Чрез това определение искаме да създадем времеви етап, в който стоката да може да свети спонтанно. Също така създаваме времева ос, за да покажем всеки продукт, показан в това пространство, е направен от различно време.

Международното Училище

Gearing

Международното Училище Концептуалната форма на кръг на Международната школа на Дебрецен символизира защита, единство и общност. Различните функции изглеждат като свързани зъбни колела, павилиони върху низ, подредени върху дъга. Раздробяването на пространството създава разнообразни пространства в общността между класните стаи. Новото космическо преживяване и постоянното присъствие на природата помагат на учениците в творческото мислене и изявяване на техните идеи. Пътеките, водещи към крайпътните образователни градини и гората, завършват концепцията на кръга, създавайки вълнуващ преход между изградената и естествената среда.

Частната Резиденция

House L019

Частната Резиденция В цялата къща беше използван прост, но изискан концепт за материали и цветове. Бели стени, дървени дъбови подове и местен варовик за бани и комини. Прецизно изработеният детайл създава атмосфера на чувствителен лукс. Точно съставените гледки определят свободно плаващото Ж-образно пространство.

Офисът

Studio Atelier11

Офисът Сградата се основаваше на „триъгълник“ с най-силното визуално изображение на оригиналната геометрична форма. Ако погледнете надолу от високо място, можете да видите общо пет различни триъгълника Комбинацията от триъгълници с различни размери означава, че "човек" и "природа" играят роля като място, където се срещат.

Жилищната Къща

Tei

Жилищната Къща Фактът, че комфортният живот след пенсионирането, който оползотворява по-голямата част от помещенията на хълма, се реализира чрез постоянен дизайн по обичайния начин. Да приемате богата среда. Но този път не е вилна архитектура, а лично жилище. Тогава първо започнахме да създаваме структура въз основа на това, че тя е в състояние да прекарва обичайния живот удобно, без необоснованост в целия план.

Вътрешни Общи Части

Highpark Suites

Вътрешни Общи Части Общите райони на Highpark Suites изследват безпроблемната интеграция на градския Gen-Y начин на живот със зеления живот, бизнеса, свободното време и общността. От фоайе за уау-фактор до скулптурни небесни кортове, функционални зали и забавни зали за срещи, тези зони за удобство са предназначени за жителите да използват като разширение на домовете си. Вдъхновен от безпроблемния вътрешен живот на открито, гъвкавостта, интерактивните моменти и палитрата от градски цветове и текстури, MIL Design избута границите, за да създаде уникална, устойчива и холистична общност, където всяко пространство има предвид жителите и тропическата среда